19
Vin, Apr

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Adina Florea este propunerea ministrului Justiției pentru funcția de procuror-șef al DNA.

„În urma desfășurării procedurii de selecție care a avut loc în perioada 6 august – 4 septembrie 2018, la sediul Ministerului Justiției, vă aducem la cunoștință faptul că propunerea ministrului justiției Tudorel Toader pentru numirea în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție este doamna Adina Florea”, este mesajul transmis pe site-ul Ministerului Justiției.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar urma să anunţe, joi, propunerea sa pentru postul de procuror-şef al DNA. 6 procurori, printre care se numără și Gabriela Scutea de la Parchetul Curții de Apel din Brașov, și-au depus candidaturile.

Tudorel Toader ar urma să facă anunțul cu privire la propunerea sa, la ora 13.00.

„Au fost finalizate interviurile pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef DNA. Joi, 06.09.2018, la orele 13.00, pe pagina de internet a Ministerului Justiției, vom face cunoscută propunerea pentru procurorul-şef DNA, precum şi programele de management”, preciza Tudorel Toader, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Interviurile susţinute de cei şase candidaţi pentru postul de procuror-şef al DNA au avut loc luni şi marţi la Ministerul Justiţiei, în fiecare zi fiind programaţi câte 3 concurenţi.

Luni, au susţinut interviul cu Tudorel Toader primii trei candidaţi declaraţi admişi - Sorin Armeanu, Andrei Bodean şi Adina Florea, iar marţi au fost programaţi procurorii Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea şi Paula Tănase.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: