25
Joi, Apr

Foto: Arhivă

Eveniment

Poliția Locală din Brașov face angajări.

Candidații pot aplica pentru unul din cele 11 posturi vacante, până pe 12 septembrie. Opt posturi sunt alocate pentru polițiști locali și trei pentru funcționari publici. Locurile sunt disponibile atât pentru absolvenții de liceu cât și pentru persoanele cu studii superioare.

,,Întotdeauna munca cu omul va fi dificilă, mai ales, în postura noastră de polițiști locali, unde ai de-a face zilnic cu fel de fel de persoane cu caractere diferite. Totodată, interacțiunea cu omul poate fi și plăcută, asta mai ales, după ce îl poți ajuta. Îmi place ceea ce fac, dar nu sunt rare situațiile în care ne sunt adresate cuvinte nu tocmai potrivite și chiar amenințări. Cu toate acestea, pot spune că nu mă văd făcând altceva'', a declarat un angajat al Poliției Locale din Brașov.

Proba sportivă pentru polițiști locali este programată pentru 25 septembrie, iar evaluarea cunoștințelor IT pentru posturile de la compartimentele Resurse Umane și Contabilitate  va avea loc în 24 septembrie. Testul scris este programat în 27 septembrie pentru toți candidații declarați admiși. Detalii suplimentare cu privire la actele necesare înscrierii în concurs se obțin de la sediul Poliției Locale.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: