18
Joi, Apr

beautycode.ro

Eveniment

Toate femeile își doresc o piele perfectă, însă timpul nu le permite să meargă frecvent la salonele de înfrumusețare.

Povara epilatului săptămânal nu face decât să îngreuneze și mai mult situația.

Există 4 tipuri de epilare definitivă, 4 tehnologii:

IPL-ul clasic este o tehnologie în care lampa xenon este încorporată direct în aplicator iar filtrele acestei tehnologii nu sunt interschimbabile.

SHR-ul este o procedură de epilare definitivă prin care se emite o pulsație continuă, de aceea se utilizează doar de către persoane calificate. În caz contrar, pot apărea afecțiuni foarte grave la nivelul pielii.

SPL-ul este o procedură în care lampa xenon este încorporată în aplicator, filtrele sunt interschimbabile și emite 5 pulsații într-un flash de lumină.

E-light-ul este o tehnologie în care filtrele sunt interschimbabile, emite un număr de 5 până la 9 pulsații și are răcire direct în cristal. Asta înseamnă că tratamentul este mult mai confortabil din punct de vedere al durerii.

„Epilarea definitivă presupune distrugerea foliculului pilos. Definitivă însă, este mult spus, de cele mai multe ori majoritatea firmelor care asigură aparatele respective spun că este, de fapt, o micșorare a numărului firelor de păr”, a explicat, pentru brasovtv.com, medicul primar dermatolog Loredana Patriche.

Profesioniștii în domeniu epilării de lungă durată tratează, practic, firele de păr. Acestea sunt înlocuite cu unele mult mai mici și care, în timp, pot dispărea definitiv.

Există și contraindicații în ceea ce privește epilarea definitivă și este bine să ținem cont de sfatul medicului.

Principala contraindicație este sarcina. NU se recomandă epilarea definitivă persoanelor aflate în graviditate și asta, nu pentru că ar afecta fătul, ci pentru că nu își asumă nimeni un asemenea risc.

O altă contraindicație este epilarea definitivă pe o piele fotosensibilizată.

Un tratament de acest gen durează între 10 minute și 2 ore, iar prețurile sunt cuprinse între 40 și 350 de lei, în funcție de zona corpului în care se utilizează tratamentul.

Prețurile sunt cuprinse între 40 și 350 de lei în funcție de zona corpului pentru care este utilizat tratamentul.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: