16
Mar, Apr

sursa foto: brasovtv.com

Eveniment

Un nou concept de fitness câştigă tot mai mulţi adepţi în România.

Pentru cei care vor să își tonifieze corpul și să piardă în greutate mai repede, specialiștii propun antrenamentele de fitness combinate cu electrostimulare.

,,Electrostimularea este un fel de fitness intensiv care ajută la arderea grăsimilor. Ea a fost inventată încă din anii ‘70 și a fost creată pentru cei care mergeau în spațiu, pentru cosmonauți, pentru refacerea masei musculare”, a explicat, pentru brasovtv.vcom, Andrei Anastasescu, antrenor de fitness.

Un program de 20 de minute de electrostimulare echivalează cu un antrenament de 30 - 40 de minute în sala de sport. O ședință de electrostimulare durează aproximativ 20 de minute și sunt lucrate toate grupele de mușchi.         

Un brașovean care a optat pentru electrostimulare a explicat motivul: ,,Vreau să spun, în primul rând, că timpul și programul nu îmi permit să merg la sală atât de des pe cât mi-aș dori, iar electrostimularea le combină pe amândouă, mișcarea și intensitatea”.

Se recomandă minim 12 ședinte lunar, iar după ce s-a ajuns la rezultatele dorite, pentru menținerea acestora, se impune câte o ședință de electrostimulare în fiecare săptămână.

Aparatele pentru electrostimulare au programe atât pentru abdomen, fese și șolduri, cât și pentru celulită, tonifiere, drenaj limfatic, relaxare, și slăbire rapidă.

Prețurile sunt cuprinse între 25 și 45 de lei ședința.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: