25
Joi, Apr

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Peste 100 de artiști, expozanți și artizani, la Festivalul  Artelor, care are loc zilele acestea, în Piațeta Sfântul Ioan, din Brașov.

Până la finalul săptămânii veți avea parte, dacă ajungeți acolo, de spectacole, lansări de carte, prezentări de modă. Tot de aici puteți cumpăra produse alimentare tradiționale, articole vestimentare și accesorii hand made. Noi am găsit aici cea mai bună dulceață, preparată după o rețetă cu totul specială, 100% ecologică.

Dulceața de trandafiri de Damasc este doar unul dintre sortimentele pe care le găsiți în Piațeta Sfântul Ioan.  

"Trebuie să ne întoarcem la natură și trebuie să ne întoarcem la a mânca sănătos. Așa cum se mânca, de exemplu, acum 100 de ani. Din ceea ce noi aruncăm din măr, respectiv cotorul, semințele și coaja, noi obținem o pectină naturală pe care o folosim în loc de zahăr, pentru persoanele care nu pot folosi zahărul în dulceață și fructul", ne-a povestit Mariana Sebeni, producător local. 

În fiecare seară, până duminică, în Piațeta Sfântul Ioan vor fi concerte în aer liber, unde vor fi interpretate, printre altele, melodii lansate la Festivalul Internațional Cerbul de Aur.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: