20
Sâm, Apr

sursa foto: stiripesurse.ro

Eveniment

 

(UPDATE ORA 11.30) 

,,A funcționat centrala în weekend, pe sistemul de avarie, dar luni dimineață nu a mai pornit. Am luat legătura cu firma specializată, dar nu s-a putut repara. S-a defectat o piesă care va sosi astăzi. Am dus două calorifere pe curent, la clasele primare au fost cursuri, dar în clasele unde își desfășoară activitatea preșcolarii, este frig. Ne cerem

scuze, iar spre seară, sper ca defecțiunea să fie remediată. Vom vedea ce se întâmplă mâine dimineață.’’ a explicat, pentru brasovtv.com, Marius Doda, directorul Școlii Gimnaziale din Vulcan.     

Situația micuților din comuna Vulcan este nerezolvată de la mijlocul săptămânii trecute. Mai exact de joi, când părinții care au ajuns cu cei mici, la ora 8, la grădiniță și la școală au fost anunțați că s-a defectat centrala termică. Toată lumea a plecat acasă. La începutul acestei săptămâni, părinții și-au dus, din nou, copiii la instituția de învățământ și, din nou, au fost trimiși acasă. Centrala termică nu funcționează nici acum. Contactați telefonic de reporterul brasovtv.com, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au recunoscut că nu știu nimic despre situația de la Vucan, dar vor lua, în cel mai scurt timp, măsuri. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: