19
Mar, Mar

sursa foto: rtv.net

Eveniment

După un derby nebun, FCSB şi Dinamo şi-au împărţit punctele.

Roş-albaştrii au condus de trei ori, dar echipa lui Florin Bratu a avut răspuns de fiecare dată şi are, după primele două etape, 4 puncte. FCSB rămâne fără victorie în Liga I şi are doar un punct.

FCSB - Dinamo 3 - 3

Mihai Popescu a egalat pentru dinamoviști, în minutul 89, printr-un gol marcat cu capul.

FCSB - Dinamo 3 - 2

Florinel Coman înscrie, în minutul 68, și o readuce pe FCSB la conducere pentru a treia oară în meci.

FCSB - Dinamo 2 - 2

Dan Nistor restabilește egalitatea, în minutul 61 al jocului.

FCSB - Dinamo 2 - 1

FCSB a preluat conducerea, în minutul 55 al meciului, prin golul marcat de Florinel Coman.

FCSB - Dinamo 1 - 1

Axente a reușit egalarea pentru Dinamo, în minutele de prelungire, după o întoarcere spectaculoasă și un șut în dreapta portarului formației FCSB. 

FCSB - Dinamo 1 - 0

Harlem Gnohéré a deschis scorul, în minutul 10 al jocului, pentru FCSB, în urma unei centrări a lui Dennis Man. Francezul bifează, astfel, prima reușită împotriva „câinilor”.

Din sectorul galeriei dinamoviste s-au aruncat în teren, în debutul meciului, petarde și a fost nevoie de intervenția pompierilor, pentru înlăturarea torțelor. Jocul, pentru câteva minute, a fost întrerupt. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Fanii echipei pregătite de Nicolae Dică le-au transmis vicecampionilor un mesaj războinic înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, programat astăzi, pe „Arena Naţională”, în etapa a doua a Ligii I Betano.

Liderii din „Peluza Roş-Albastră” au postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru jucătorii lui Dică.

„Steaua – Dinamo, Derby de România, singurul derby care contează. Astăzi avem dresura de câini, dresăm câinii atât pe teren, cât şi în peluze şi tribune. Aveţi orgoliu, aveţi demnitate, nu-i lăsaţi pe câini, să-i călcaţi în picioare! Jucaţi pentru noi, vrem să fim mândri de voi.  Noi suntem pregătiţi să facem show! Ne vom susţine echipa şi o vom purta spre victorie. ÎMPREUNĂ! Tot ceea ce contează este să-i călcăm în picioare pe câini, să nu-i lăsăm să respire. Să le arătăm ce înseamnă Steaua. În această seară va trebui să fim o singură voce, tot stadionul. Forza Steaua!”, este mesajul postat pe Facebook, de „Peluza Roş-Albastră”, potrivit fanatik.ro.

Partida dintre FCSB și Dinamo, programată duminică, de la ora 21.00, va fi condusă la centru de Ovidiu Hațegan, asistat la cele două linii de Octavian Şovre şi Sebastian-Eugen Gheorghe.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: