29
Vin, Mar

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Căpitanul echipei Croaţiei, mijlocaşul Luka Modrić, a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. 

Modric a primit „Balonul de Aur'” care recompensează această performanţă după finala pierdută de naţionala Croaţiei în faţa Franţei, cu 2-4, pe Stadionul Luzhniki din Moscova. Astfel, Modrić îi succede în palmares argentinianului Leo Messi, şi el finalist în 2014, în Brazilia.

UPDATE

După victoria Franței în finala Mondialului din Rusia, 4 - 2 în disputa contra Croației, aproape două milioane de francezi sunt așteptați în stradă, în minutele următoare, pentru a sărbători victoria.

PDATE

S-a încheiat finala Campionatului Mondial din Rusia.

Franța s-a impus în fața Croației, scor 4 - 2, cu consultarea VAR la cel de-al doilea gol al francezilor. Potrivit TVR, doi arbitri români cu experiență susțin că la primul gol al francezilor, marcat după ce arbitrul de centru al partidei a văzut un fault la Griezmann și a dictat lovitură liberă, nu a fost vorba despre fault. Centralul a dictat, totuși, lovitură liberă, în urma căreia francezii au deschis scorul prin autogolul lui Mario Mandžukić.

Franța se desprinde, în minutul 59 și majorează diferența, iar în minutul 66 „cocoșii” înscriu din nou. Croația marchează și ea, după o gafă a portarului francezilor.

Paul Pogba a înscris, în minutul 59, cu un şut cu stângul de la marginea careului. Acţiunea a pornit de la Mbappe. Franța - Croația 3 - 1. Apoi, în minutul 66, francezii au înscris golul cu numărul 4. Kylian Mbappe a înscris cu un şut fantastic din afara careului. Nicio şansă pentru Subasic.

La scurt timp, Croația, după o gafă a portarului francezilor, a redus din diferență. Franța - Croația 4 - 2.

UPDATE

În urmă cu scurt timp, pentru prima dată la un meci al Campionatului Mondial din Rusia, trei suporteri au intrat pe teren.

În doar câte secunde forțele de ordine au intervenit, iar cei trei au fost scoși în afara suprafeței de joc. În continuare, Franța conduce cu 2 la 1.

ȘTIRE INIȚIALĂ

S-a încheiat prima repriză a finalei Campionatului Mondial de fotbal. Franța conduce, scor 2-1, după ce croații au înscris în ambele porți.

Scorul a fost deschis în minutul 18. Griezmann a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Mandzukic a deviat, cu capul, mingea în propria poartă.

În minutul 29, croații au restabilit egalitatea. Ivan Perisic a reuşit să egaleze cu un şut superb, la colţul lung, de la marginea careului.

În minutul 34, Franța a preluat, din nou, conducerea. Centralul partidei a dictat penalty pentru „cocoși”, după ce arbitrul a consultat VAR (arbitraj video). În urma unui corner, mingea l-a lovit în mână pe Perisic.

  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: