24
Mie, Apr

sursa foto: newindianexpress.com

Eveniment

Spaniolii anunţă că o întâlnire între preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, şi agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, este iminentă şi ar putea avea loc chiar în următoarele ore.

Evident, subiectul discuţiei este viitorul lui Ronaldo, în contextul în care zvonurile despre un transfer al portughezului la Juventus au luat amploare în ultimele zile.

Potrivit cotidianului Marca, întâlnirea dintre cei doi va fi programată cel mai târziu joi dimineaţă, în cazul în care aceasta nu va avea loc chiar în această noapte.

Perez este hotărât să nu permită ca speculaţiile în ceea ce îl privește pe Ronaldo să se transforme într-o telenovelă care să se întindă pe durata întregii veri. Totuşi, sursa citată susţine că nu se cunoaşte încă dacă preşedintele campioanei Europei e dispus să renunţe la starul echipei sale de fotbal sau exclude din start această variantă.

Se pare că Ronaldo este deranjat cel mai mult de discuţiile legate de un posibil transfer al lui Neymar pe Santiago Bernabeu. Mai ales că, până în prezent, lusitanul nu are o înţelegere pentru prelungirea contractului, potrivit digisport.ro.

Între timp, zvonurile sunt întreţinute şi de informaţia potrivit căreia Cristiano Ronaldo şi-ar căuta deja casă la Torino.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: