24
Mie, Apr

sursa foto: a1.ro

Eveniment

Americanii se pregătesc pentru cea mai importantă sărbătoare, astăzi. Anul acesta, Statele Unite împlinesc 242 de ani de la semnarea Declaraţiei de Independenţă.

Şi ca sărbătoarea să fie marcată cum se cuvine, pe întreg teritoriul american sunt anunţate parade, focuri de artificii şi spectacole cu drone.

Festivităţile de Ziua Independenţei au început cu tradiţionalul concurs de mâncat hamburgeri, în Washington D.C. O tânără a reuşit să devoreze nu mai puţin de 27 în doar 10 minute.

La o bază militară din California, tradiţionalele artificii vor fi înlocuite de un spectacol de lumini. Vedete vor fi 500 de drone care vor „dansa” pe cer în cadrul unei reprezentaţii dedicate forţelor armate americane.

La Casa Albă, Donald Trump va urmări tradiţionalul foc de artificii alături de Prima Doamnă, de câteva sute de veterani şi de familiile acestora. 

În 2018, festivităţile programate pe 4 Iulie se vor desfăşura pe caniculă. Pe coasta de est a Statelor Unite sunt anunţate temperaturi de aproape 40 de grade, iar autorităţile îi avertizează pe americani să se ferească de arşiţă. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: