26
Vin, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în interiorul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov, în zona în care pacienții sunt triați.

Unul dintre ei, susțin surse medicale, era agitat și pus pe scandal. La un moment dat, o asistentă de la Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov a încercat să-l oprească, bărbatul a îmbrâncit-o, a dat-o cu capul de zid, asistenta a căzut și și-a pierdut cunoștința.

Potrivit acelorași surse, angajații firmei de pază cu care spitalul are contract au fost solicitați să intervină, lucru care, însă, nu s-ar fi întâmplat.

Au fost chemați polițiștii care au început cercetările și urmează să stabilască cu exactitate modul în care s-au desfășurat evenimentele. „Astăzi, în jurul orei 01.45, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 29 ani, din municipiul București, ce fusese transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în încercarea de a părăsi secția ar fi împins o asitentă medicală de 43 ani, din Brașov. Aceasta s-a lovit de un perete și ulterior a căzut. Barbatului i-au fost recoltate probe de sânge, iar apoi a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie unde a rămas internat. S-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție din Brașov. Prezumția de nevinovăție ființează până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

În prezent, asistenta, de 43 de ani, mamă a doi copii, este internată la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov, este conștiență, dar a suferit un traumatism cranian sever, cu hemoragie.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: