29
Vin, Mar

Economic

Un corp sanatos si un aspect fizic “de revista” sunt lucruri pe care cu totii le dorim, insa lipsa timpului este principalul obstacol in calea eforturilor necesare in aceasta privinta. Rezolvarea ideala ar trebui sa poata oferi eficienta si confort, pe langa o disponibilitate permanenta. 

Fiecare dintre noi a avut, la un moment dat, un abonament la o sala de fitness care a fost achitat integral, insa folosit numai cateva zile. Aceasta situatie este tot mai des intalnita, astfel incat de fiecare data cand incerci sa dai jos cateva kilograme sau sa iti modelezi corpul, neprevazutul sau disconfortul drumurilor dus-intors te determina sa renunti, pentru o vreme, la antrenamentele fizice. Mai este si varianta alergarii in parc, insa aceasta este conditionata de vremea de afara, iar daca programul incarcat de la serviciu iti lasa loc sa participi la cateva sesiuni de pilates sau yoga, vei observa ca acestea nu aduc rezultate rapide in cazul in care urmaresti modelarea corpului. 

Daca nu iti lipseste determinarea, atunci cea mai buna rezolvare a acestei situatii consta in antrenamentele efectuate in confortul propriei locuinte folosind o bicicleta fitness. Pe langa avantajele evidente pe care le aduce acest aparat, care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele sportive, iata ce alte beneficii iti mai poate oferi o bicicleta fitness folosita acasa: 

- confort in timpul antrenamentelor. Nicio sala de sport, pista de alergare sau studio de pilates nu vor reusi vreodata sa se apropie de gradul de confort de care te bucuri acasa. Vei putea exersa pe bicicleta fitness in timp ce urmaresti un episod din serialul favorit sau vei putea asculta playlist-ul propriu, iar vestimentatia pe care o vei alege pentru antrenament nu va mai fi influentata de prezenta intr-un spatiu public. 

- economie de timp. Timpul pe care il vei aloca fiecarui antrenament va depinde numai de programul tau din ziua respectiva. Daca ai 30 de minute la dispozitie, vei putea pedala timp de 25 de minute si-ti vei pastra 5 minute pentru un dus rapid. Nu trebuie sa mai pierzi timp pe drum, in vestiar sau la receptie: bicicleta fitness este in cealalta camera. 

- disponibilitate. Din pacate, in orele de varf ale salilor de fitness, multe dintre aparatele din zona cardio sunt ocupate, astfel incat adesea te confrunti cu situatia in care trebuie sa astepti sa se elibereze o bicicleta fitness sau sa alegi alt tip de antrenament in acea zi. Acasa, bicicleta stationara este mereu la dispozitia ta. 

- program permanent. Salile de sport au ore clasice de functionare, acestea fiind cuprinse, de obicei, in intervalul 08:00 - 22:00. Daca serviciul nu-ti ofera timp liber in acest interval orar, atunci va trebui sa gasesti o sala deschisa pe timp de noapte, iar drumul pana acolo ar putea fi destul de lung. Fie ca vrei sa exersezi pe intuneric, fie ca te trezesti foarte devreme pentru inviorare, bicicleta fitness va fi disponibila. In plus, o vei putea folosi si de sarbatori, atunci cand salile sunt inchise. 

- igiena. De multe ori se intampla sa fie nevoie sa stergi de transpiratie aparatul de la sala pentru a-ti putea incepe antrenamentul. Nu este ideal sa imparti o bicicleta fitness cu sute de persoane, motiv pentru care o bicicleta fitness pe care sa exersezi acasa este solutia perfecta. 

Daca antrenamentele si dieta sunt stabilite in functie de nevoile specifice pe care le ai, atunci de ce sa nu iti alegi o bicicleta fitness tinand cont de particularitatile tale? Incepand de la dimensiuni si rezistenta la pedalare, pana la materiale, culoare si finisaje, bicicleta stationara ar trebui sa ofere cea mai eficienta metoda de a slabi in functie de necesitatile tale. Daca vrei sa iti personalizezi alegerea, intra pe Sport-Mag.ro. Acolo vei gasi aparate fitness si echipament sportiv la cele mai bune preturi si servicii de livrare si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Esti gata sa iti schimbi viata prin sport?


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: