19
Mar, Mar

foto: www.goanadupabitcoin.ro

Economic

,,În ultimele decenii a avut loc o revoluție în industria computerelor și a comunicațiilor, iar indiciile sunt că progresul tehnologic și utilizarea tehnologiei informațiilor vor continua în ritm rapid, cu impact mare asupra tuturor aspectelor vieții de zi cu zi.

Comerțul este unul dintre aceste aspecte care a evoluat foarte mult. În ultimul timp, comercianții și furnizorii de servicii se luptă cu sisteme de plată ineficiente și costisitoare, care nu au evoluat în același ritm cu comerțul global.

Ce este PumaPay?

PumaPay este un protocol de plăți gratuit, open source și bazat pe blockchain caracterizat de structura Pull Payment. Oferă mecanisme de plată mai eficiente, mai flexibile, mai puțin costisitoare și mai scalabile decât cele disponibile în prezent. Natura flexibilă a protocolului îl face capabil să se adapteze la o gamă largă de opțiuni pe care comercianții le pot implementa, indiferent că este vorba de sisteme de-a gata sau configurate special pentru ei. Protocolul oferă un sistem de contracte smart care inversează mecanismele de tranzacție. Dacă până acum clientul trebuia să trimită fondurile către comerciant, protocolul PumaPay permite vânzătorului să se conecteze la portofelul clientului, iar după ce primește aprobare, să retragă fondurile''.

Mai multe detalii AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: