16
Dum, Dec

Cultura
Instrumente
Caractere

Turneul Național „Cu inima la teatru” – heART, ajuns la a treia ediție, vine la Braşov!

Începutul lunii mai aduce în Braşov cea de-a treia ediție a Turneului Național „Cu inima la teatru‟ – heART, organizat de Cuibul Artiștilor, împreună cu Asociația FRENDS. Cu ajutorul FAN Courier, de pe 7 și 21 mai, oamenii din 14 orașe sunt invitați să vină cu inima la teatru la acest maraton cultural. Intrarea este liberă, iar donațiile strânse pe durata turneului se vor transforma într-un spectacol dăruit copiilor din spitalele din țară.

Spectacolul cu care oamenii din toată țara vor face cunoștință pune sub lupă comportamentele definitorii ale societății contemporane. „Experimentul” vorbește despre puterea intruzivă a corporațiilor în viața angajaților săi și cum acestea ajung să le reorganizeze prioritățile, în funcție de propriile obiective și strategii – sau cum ajungem să lucrăm pentru job-urile noastre și nu ele pentru noi.

„Experimentul” va fi prezentat braşovenilor în data de 15 mai, de la ora 19:00, la Sala Patria – Filarmonica.

Fernando, Enrique, Carlos și Antonio sunt cei patru candidați ajunși în etapa finală a unui interviu de angajare și concurează pentru postul de director. Ulterior, aceștia află că nu sunt la o probă obișnuită, ci sunt supuși unor metode neconvenționale de recrutare. Fiecare candidat intră într-un joc în care se construieşte prin oglinda celorlalţi, reflectându-se în ceilalţi și luptând cu sinele din ceilalți și, culmea, fiecare învinge (cel puțin în propria versiune a poveștii). Cei patru îşi arată umanitatea, empatia, insensibilitatea sau cinismul, dar, la final, nimic nu se dovedește a fi ceea ce pare.

Turneul Național „Cu inima la teatru‟ se va desfășura în 14 orașe din țară. Programul complet îl puteți regăsi mai jos:

 15 mai – BRAȘOV

16 mai – CÂMPULUNG MUSCEL

17mai – IAȘI

19 mai – PLOIEȘTI

20 mai – CÂMPINA

21 mai – BUCUREȘTI