Cultura
Instrumente
Caractere

Atelier inedit la muzeul Casa Mureșenilor, la care au luat parte zeci de elevi din Brașov , aflați în vacanță. Au învățat cum se promovează cât mai bine un produs, ce înseamnă publicitatea și care sunt regulile de bază pentru un marketing de succes.

La activitățile educative de la Casa Mureșenilor au participat elevi cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Aproape toți au învățat pentru prima dată în viața lor ce implică publicitatea.

 Elevii au aflat în prima parte a programului despre cum se făcea publicitatea în trecut, iar ulterior copiii au lucrat la propriile lor reclame. Fiecare echipă a primit câte un cuvânt magic, care reprezintă un anumit produs căruia trebuie să i se facă reclamă pentru televiziune, radio sau afiș, a declarat Marinela Barna, coordonatorul proiectului.  

Micuții elevi au fost ghidați de voluntarii muzeului. Împreună au încercat să promoveze cât mai bine un anumit produs.

 Am avut activități legate de experimente electrostatice, arta gravurii. Au fost și lucrări speciale realizate prin tehnica hârtiei de elevi de la Liceul de Artă. În ultima zi a vacanței am avut prezentarea expoziției Trench Art , a completat și Ovidiu Savu, muzeograf.

Tot la Casa Mureșenilor a avut loc și primul program de educație muzeală dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1918.