28
Joi, Mar

Cultura

Librăria “Șt. O. Iosif” din Brașov (Str. Mureșenilor, nr. 14) va găzdui luni, 27 noiembrie, de la ora 18.00, lansarea volumului “600.000”, cea de-a 9-a carte publicată de Grigore Cartianu.

Subtitlul lucrării este edificator: “Fenomenul #Rezist. Povestea celei mai ample rezistențe civice din istoria României”. Volumul va fi prezentat în premieră națională la Brașov!

"600.000" este o carte-manifest, în care se vor regăsi cei 600.000 de protestatari din duminica istorică de 5 februarie 2017, dar și toți cei care, într-un fel sau altul, s-au opus Ordonanței 13 și jihadului anti-justiție. “600.000” este un pamflet usturător la adresa celor care, prin ordonanțe de urgență și legi ticăloase, încearcă să impună tirania hoției. 

Volumul lui Grigore Cartianu este un elogiu adus celor peste 600.000 de români care au înfruntat gerul iernii pentru a-și salva justiția și țara. “600.000” este cartea luptei noastre continue pentru o țară normală, cu justiție puternică și dreaptă, nesupusă politic.

Lansarea de la Librăria “Șt. O. Iosif” va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, un dialog cu publicul (întrebări / răspunsuri) și o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cărțile sale, care pot fi procurate la fața locului. Intrarea este liberă.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: