29
Vin, Mar

Cultura

În perioada 18-20 august, brașovenii sunt invitați la concerte tribute în aer liber, în zona verde a Stadionului Municipal din Bartolomeu. Cea de-a treia ediție Tribute Festival aduce trupe tribute rock de renume internațional, în premieră la Brașov.

Prima zi de festival începe cu rock brașovean. Trupa Four Dimensions va cânta muzica lui Ozzy Osbourne în deschiderea festivalului. Apoi ritmurile progresive metal vor acapara zona pentru că trupa Awake promite un show incendiar asemănător cu cel al trupei Dream Theater. Prima seară de festival se încheie alături de The ROCK și muzica AC/DC.

Cea de-a doua zi a festivalului va aduce o trupă tribute în premieră la Brașov. Guns 2 Roses vor veni din Anglia să cânte celebrele hituri Guns N' Roses. Iar apoi Scorpions Tribute Band (Ungaria) ne vor invita să dansăm pe cele mai frumoase balade rock.

Distracția începe sâmbătă devreme, de la ora 12:00, iar după-amiaza trupa Perspective din Brașov va da startul seriei de concerte tribute cu hiturile Pink Floyd. Apoi Around the World vor susține un concert pentru fanii Red Hot Chili Pappers. Participarea la toate evenimentele este gratuită.

Ultima zi de concerte tribute de la Brașov este dedicată fanilor metal. Brașovenii de la Abusive Insane Clowns vor cânta cu energie cântecele de la Alice in Chains, iar din program nu lipsește anul acesta nici Black Sabbath. De capitolul balade rock al serii se vor ocupa Forevermore și Masterpiece. Se vor auzi cele mai frumoase cântece de la Whitesnake și Metallica în ultima seară de Tribute Festival.

Înainte și în timpul concertelor participanţii pot mânca bunătăți preparate pe loc și îşi vor putea răcori setea cu bere rece și proaspătă, așa cum trebuie să se întâmple la orice festival de rock în aer liber. De la cea de-a treia ediție Tribute Festival nu vor lipsi deliciile culinare, bune de savurat în aer liber la concerte. Nu vor lipsi preparatele tradiţionale româneşti şi nici cele internaţionale.

Este vorba despre un nou concept de street food nemțesc, dar și rețete inedite de burgeri home-made. Mititeii și cârnăciorii vor sfârâi pe grătare, iar mirosul de burgeri și tacos vor stârni apetitul participanţilor. În plus, berea va fi în fiecare zi rece și proaspătă, barmanii vor pregăti cocktailuri diverse, colorate și aromate. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: