19
Vin, Apr

sursa foto: Spitalul de Psihiatrie și Neurologie Brașov

ADOF Brasov

Oficialii Spitalului de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, așa cum au promis săptămâna trecută, le-au distribuit pacienților Secției din Vulcan a Spitalului de Psihiatrie, bunurile achiziționate din banii bolnavilor.

Este vorba despre ghete, pantofi de sport, hanorace și bluze.    

,,Pacienții Secției din Vulcan a Spitalului de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, tratați până în luna aprilie a acestui an într-o manieră sub demnitatea umană, au parte de exact ceea ce merită! Produsele achiziționate săptămâna trecută din banii bolnavilor, în baza documentelor fiscale aferente, au fost distribuite, în spiritul echității, tuturor pacienților.

,,Pacienților li s-au cumpărat haine din banii lor, bine gestionați. Nu vor mai fi îmbrăcați în pijamale, ca să fie cât mai aproape de normal, pentru că aici este casa lor, aici își duc cei mai mulți viața până la final… Sunt puțini cei care se externează, cei care au aparținători care să se ocupe de ei. Ei apreciază mult orice gest. Le lipsește mult afecțiunea familiilor, iar noi suntem cei care o compensăm”. – medic psihiatru Cristina Cot.

În calitate de manager interimar al Spitalului de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, dau asigurări că drepturile pacienților din secțiile spitalului pe care îl conduc sunt respectate fără excepție, pentru că și ei sunt ai noștri!”, se precizează într-un comunicat de presă semnat de managerul Spitalului de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, asistent universitar doctor Nicușor-Florin Bîgiu.

  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: