20
Sâm, Apr

ADOF Brasov

Participanți de elită, în weekend, la o dezbatere publică, la Săcele, pe tema identificării soluțiilor cu privire la problemele cu care se confruntă sistemul sanitar.

 Evenimentul a fost organizat de membrii Comisiei E.M.E.T. - Economie, Mediul de Afaceri, Energie şi Turism împreună cu cei ai Comisiei pentru Sănătate din Consiliul Județean Brașov, comisie condusă de consilierul județean Andi Kadas. În cadrul întâlnirii au fost invitați cetățenii interesați să-și exprime punctele de vedere, dar și specialiști din domeniul medical și reprezentanți ai instituțiilor publice din județul nostru, responsabili de organizarea și gestionarea sistemului medical. Au fost prezenți, alături de europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan și de președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, și de zeci de cetățeni care au răspuns invitației de participare la dezbateri, manageri, directori medicali și alți factori de conducere de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov, de la Spitalul Clinic pentru Copii, de la Spitalul de Pneumoftiziologie, de la Spitalul de Boli Infecțioase și de la Spitalul de Obstetrică- Ginecologie din Brașov.

Dialogul pe tema identificării soluțiilor pentru problemele din sistemul de sănătate a avut loc la ,,Hanul Mureşenilor” din Săcele. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: