28
Joi, Mar

Diverse

Pielea feţei este sensibilă şi suferă multe schimbări pe timpul verii din cauza căldurii, a prafului şi procesului greşit de îngrijire. Nu este dificil să ai grjă de tenul tău în acest anotimp, doar trebuie să îi acorzi timp şi atenţie.

Iată câteva sfaturi la îndemână:

1.    Imediat după ce te-ai trezit şi te-ai dezmeticit puţin, fugi la baie şi spălă-te pe faţă cu apa rece. Aşa tenul se va curăţa după procesul de regenerare din timpul nopţii. Poţi folosi un gel exfoliant care să cureţe porii şi care să îndepărteze impurităţile şi celulele moarte.

2. Tonifică-ţi tenul Indiferent de tipul de ten pe care îl ai, există o gamă variată de produse pentru tonifiere care sa te ajute in procesul de ingrijire a pielii fetei.

3. Hidratarea pielii este esentiala Pielea de pe fata trebuie stimulata sa se regenereze si cum apa si alimentele consumate nu sunt suficiente, tu trebuie sa o ajuti putin. Incearca masti pentru hidratare, creme pentru zi si pentru noapte care lucreaza intensiv, doar asa vei avea un ten frumos si ingrijit.

4. Ritual de machiaj Inainte de a-ti aplica fondul de ten, foloseste o crema hidratanta colorata care sa iti nuanteze tonul si sa-i confere luminozitate pielii tale. Apoi poti continua cu procesul de machiere a tenul tau.

5. Foloseste produse specifice pentru machiajul rezistent la apa! Vara te relaxezi la piscina sau la mare si folosesti produse pentru un machiaj rezistent la apa, ceea ce nu este un lucru rau. Insa, nu uita ca exista lotiuni tonice si demachiante special create pentru rimelul si rujul care opun rezistenta in fata apei. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: