28
Joi, Mar

Publicitate

Sunt Orica Măgdălina, și fac parte din familia Best Optic încă de la început.

Am devenit membru al  echipei la o vârstă fragedă, perioadă în care  aveam nevoie de modele de urmat.

Fiind înconjurată de oameni pasionați și dedicați profesiei, mi-am propus încă de atunci să devin ca ei. Lucrând cu drag și cu perseverență am devenit optometrist și manager în cadrul cabinetului Best Optic Uranus. Este locul în care mă simt ”ca acasă”.

Împărtășesc aceleași valori cu oamenii alături de care lucrez, sunt oameni dragi, sunt familia aleasă de mine.

Împlinirea este cu atât mai mare știind că zi de zi am ocazia să fac ceea ce îmi place. Bucuria și norocul de a-mi fi găsit profesia care se potrivește cu personalitatea mea. Blândețea, răbdarea, sunt trăsături de caracter care mă definesc, fiind esențiale și în practica zilnică.

Grija față de pacienți și față de nevoile lor reprezintă prioritateadin setul de valori ale companiei noastre. Întotdeauna am considerat că în această profesie, pe lângă un profesionalism desăvârșit, este nevoie de sensibilitate și înțelegere pentru cei care ne devin pacienți, clienți, oameni dragi nouă. Din acest motiv empatizez cu fiecare om pe care îl întâlnesc, îl ascult, încerc să îl înțeleg astfel încât să găsesc soluția perfectă pentru o vedere fără compromisuri.

Bucuria sinceră din ochii pacienților, zâmbetul lor și cuvintele de mulțumire sunt confirmarea muncii bine făcute.

Profesionalismul și respectul față de clienți  sunt lucruri de la care nu ne abatem niciodată. Fiecare om este unic, iar noi creăm soluții pentru vedere care au la bază pe acest principiu. Lumea este într-o continuă schimbare, tocmai de aceea profesia noastră presupune ca noi să fim la curent cu acestea. Participarea la cursuri, congrese, simpozioane ne ajută să ne perfecționăm și să ne ridicăm la cele mai înalte standarde și la cele mai exigente așteptări. Centrele noastre de excelență sunt cele mai iubite de brașoveni.

Am crescutîn Best Optic atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Fiecare zi este o nouă provocare, nu există monotonie.

Este minunat să fii înconjurat de oameni dragi, cu care să împărtășești experiențe profesionale, să știi că avemlucruri de învățat unii de la ceilalți, dar și mai important, faptul că avem un exemplu, un om de referință în domeniu nostru, optometria, acea persoană care ne îndrumă și ne ajută să ne autodepășim.

Best Optic înseamnă pentru mine familie, tradiție, zâmbete, bucurie, împlinire sufletească și profesională, provocare, soluții pentru vedere, toate la un loc.

Orica Măgdălina

Optometrist


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: