26
Vin, Apr

Publicitate

La ora actuală, piața mondială de videochat este estimată la 10 miliarde de dolari pe an, iar cea locală se ridică la circa 100 de milioane de euro. 

Mai mult, sumele acestea sunt în crestere continua datorita cererii tot mai mari pentru serviciile modelelor de videochat, iar specialistii in domeniu spun ca se pot dubla in urmatorii 3 ani. Avand in vedere sumele mari de bani pe care industria videochatului le atrage si conditiile excelente de lucru pe care le ofera, nu este de mirare faptul ca locurile de munca din acest domeniu sunt din ce in ce mai cautate.

Mai mult de 100.000 de romance lucreaza in prezent ca modele de videochat pe siteurile de profil din intreaga lume. Multe dintre ele presteaza aceasta activitate sub anonimat, studiourile de videochat profesionale oferind confidentialitate, insa o buna parte din ele isi asuma meseria aleasa si aleg sa urce pe scena la festivalurile de videochat, sa dea interviuri in presa si sa apara in videoclipuri de promovare. Cele care fac performanta in domeniu si castiga foarte multi bani, ajung sa traiasca la fel ca oricare alta celebritate internationala, permitandu-si orice lux.

In general, un model de videochat castiga pana la 10.000 de dolari pe luna, in functie de numerosi factori, printre care se numara experienta, personalitatea, numarul de ore muncite, promovarea, aparatura folosita, calitatea show-urilor, suportul studioului de videochat si multe altele. O debutanta incepe de la un salariu minim de aproximativ 1.000 de dolari pe luna, insa dupa cateva saptamani, dupa ce trece de perioada de training, in care invata teoria, exemple concrete si exerseaza noul rol, poate ajunge la un castig lunar situat intre 3.000 si 5.000 de dolari. Modelele de top, de la un studio de videochat renumit, ajung chiar si la 25.000 de dolari pe luna, o buna parte din acesti bani fiind realizati fara efort, doar din siteul personal si din programe de afiliere. Ce fac ele pentru acesti bani? Ei, bine, exista doua nise pe care tinerele lucreaza: videochatul adult si cel non adult. In prima categorie, intra showurile cu tenta sexuala, care aduc cele mai mari castiguri. In schimb, in cadrul videochatului non adult modelele de videochat doar poarta conversatii, fara sa foloseasca deloc nuditatea sau limbajul vulgar, insa veniturile lor sunt considerabil mai mici deoarece membrii siteurilor stiu de la inceput ca nu vor primi ceea ce-si doresc.

Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, promoveaza intens conceptul de videochat glamour, care este o imbinare intre videochatul adult si non adult. Astfel, femeia nu se mai bazeaza pe trupul ei gol pentru a cuceri, ci pe inteligenta si farmecul personal. Aceasta insinueaza sexualitatea, nu o afiseaza vadit. Ea stimuleaza orgoliul masculin si il lasa cu dorinta de a reveni mereu la aceeasi sursa, pentru validare masculina. Este binecunoscut faptul ca barbatilor le place vanatoarea mai mult decat vanatul in sine, reusita acestui proces consolidand stima de sine si imaginea in societate. Indivizii au evoluat de-a lungul timpului, ajutati de stiinta si tehnologie, insa nevoile lor umane au ramas aceleasi.

In prezent, datorita globalizarii, necesitatea de a comunica cu o fiinta umana este mai mare ca oricand. De aceea, modelele de videochat reprezinta o modalitate foarte buna pentru ca oamenii sa-si satisfaca aceasta nevoie. Ele ajung sa asigure „terapie la domiciliu”, caci asculta fara sa critice, ofera suport psihic si emotional si ajuta interlocutorii sa se relaxeze si sa se distreze, dupa o zi obositoare. Acestea castiga pe masura efortului, implicarii, seriozitatii si experienteilor, ajungand ca numai dupa cativa ani de activitate sa-si aranjeze viata. Pe langa sumele mari de bani castigate lunar, ele primesc si bonusuri de fidelitate si au acces la credite rapide, fara comisioane si dobanda, chiar de la companiile pentru care lucreaza.

Deoarece videochatul este un domeniu legal, un model de videochat beneficiaza de aceleasi conditii ca oricare alt angajat: contract si asigurari sociale. In plus, acesta mai are parte de numeroase alte beneficii, cum ar fi asigurare medicala privata, program flexibil si un mediu de lucru luxos.

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: