27
Lun, Mai

Sănătate

Lumea trece printr-un proces rapid de schimbare, iar cerințele vizuale ale ochilor noștri se modifică în mod continuu. Majoritatea oamenilor sunt de părere că toate lentilele de ochelari sunt la fel, afirmație foarte departe de adevăr. 

În centrele noastre, tratăm cu seriozitate deosebită toate detaliile ce țin de ochii, ochelarii și de vederea dvs., așadar, soluțiile oferite de noi trebuie să fie raportate la nevoile vizuale ale  purtătorului  modern. Suntem conștienți de faptul că atunci când ne călcați pragul așteptați ca noi să vă oferim cea mai bună vedere…și noi o realizăm împreună cu lentilele Carl Zeiss, partenerul nostru de excepție.

 

• Parteneriatul dintre Best Optic și Zeiss - cheia succesului

 

Ce poate însemna aceasta pentru dvs., pacienții noștri? Înseamnă că puteți avea încredere că veți beneficia de cele mai bune lentile pentru ochelari, lentile care să vă ofere cea mai bună calitate a vederii. În fiecare lentilă se află un aport considerabil de știință, tehnologie și măiestrie pentru a vă oferi o vedere impecabilă. Mai mult, Zeiss s-a asigurat că personalul Best Optic este foarte bine pregătit în tot ceea ce înseamnă optica de precizie, prin cursuri de perfecționare ale opticienilor, optometriștilor și ai consultanților de vânzări, pentru ca fiecare dintre pacienții noștri să beneficieze de o adaptare precisă a lentilelor Zeiss.

 

• De ce lentile Zeiss?

 

Simplu spus… veți vedea mai bine cu lentilele Zeiss. Oamenii de știință de la Carl Zeiss lucrează continuu la dezvoltarea unor algoritmi matematici care să îmbunătățească performanțele optice ale lentilelor. Dacă am compara o sticlă de geam de calitate inferioară, care conține bule de aer, sau o oglindă care nu este suficient de clară, cu lentilele pentru ochelari, acestea de asemenea pot avea distorsiuni, în special cele construite din materiale și cu tehnologii învechite.  De exemplu, în cazul unor lentile progresive slabe calitativ, vederea poate să fie de multe ori încețoșată, distorsionată, ochelarii pot provoca amețeli, sau purtătorul poate avea tendința de a mișca mereu capul pentru a putea privi prin zona care să îi ofere claritate.  Tehnologia avansată folosită la fabricarea lentilelor Zeiss progresive îi oferă pacientului o lentilă mai subțire, mai ușoară, cu zone largi de vedere, și nu în ultimul rând, o vedere impecabilă, lipsită de distorsiuni. Există chiar și posibilitatea personalizării lentilei progresive, asemeni unui costum comandat la croitor, măsurată și fabricată după foarte multe criterii, precum rețeta pentru ochelari, rama aleasă, stilul de viață, hobbi-urile și fizionomia pacientului. Acest proces de fabricare al lentilelor este de până la 6 ori mai precis, și oferă o vedere periferică cu până la 50% mai bună, comparativ cu lentilele progresive standard. Iar țelul nostru este să le oferim pacienților o vedere excelentă! De peste 165 de ani numele Zeiss este asociat cu calitatea și perfecțiunea. Sunt câștigătorii premiilor Oscar pentru tehnologie, pentru filmele Stăpânul inelelor și Jurassic Park, au un parteneriat activ cu Google Earth și au fost parte al programului NASA la prima aselenizare a omului. Astăzi, putem beneficia de același standard înalt al tehnologiei în cazul lentilelor pentru ochelari.  Zeiss continuă să evolueze în domeniul opticii pentru un motiv clar: crearea unui standard ridicat al clarității lentilelor pentru ochelari, lentile care să fie personalizate complet vederii și stilului de viață al pacientului. De aceea astronauții, Google Earth, câștigătorii premiilor Nobel, regizorii de film și Best Optic au ales să aibă încredere în ZEISS.

 

 Ai încredere. Vezi cu ochii tăi

Best Optic BlueBest Optic Red


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: