29
Vin, Mar

Sănătate

Spitalul Județean din Brașov ar putea fi reabilitat cu bani de la Guvernul României. În ultimele luni, actuala conducere a Consiliului Județean a făcut mai multe solicitări la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru obținerea finanțării. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Astfel, Spitalul Județean a fost inclus pe lista obiectivelor de investiții din cadrul programului „Unități sanitare din mediul urban”. Cu bani de la Guvern se va consolida Corpul B al Spitalului Județean, dar se vor face lucrări și la Aripa A. De lucrări se va ocupa Compania Națională de Investiții. 

În acest sens am luat decizia ca sâmbătă să ne întâlnim cu toți parlamentarii de Brașov, pentru a vedea care sunt obiectivele de investiții pe anul acesta. Dacă nouă, Executivului, ne scapă ceva, parlamentarii să vină cu propuneri și împreună să găsim soluții”, a declarat președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea.

Până vor veni banii de la Guvern, CJ Brașov va începe în primăvară lucrările de modernizare. Instituția are la dispoziție aproximativ două milioane de euro, după vânzarea fostului spital de boli dermato-venerice. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: