02
Sâm, Mar

Foto: Arhivă

Android 8.0, Android O, sau oficial Android Oreo, este noua versiune a sistemului de operare prezent pe majoritatea dispozitivelor de pe piață. Acesta aduce câteva îmbunătățiri necesare, dar și câteva modificări de interfață care vor face navigarea mai simplă.

Continuare ...

   Commpania aeriană germană Air Berlin, care marţi a depus cererea de intrare în insolvenţă, discută cu trei firme interesate de preluarea unora din activităţile sale, dar cu toate acestea nu vor putea fi salvate toate locurile de muncă, a avertizat, joi, directorul general de la Air Berlin, Thomas Winkelmann.

Continuare ...

Sudul și estul Europei sunt sub cod roșu de caniculă. Temperaturile au depășit 40 de grade. Abia la începutul săptămânii viitoare se mai răcorește

În Italia și Spania sunt 43 de grade la umbră. Din cauza umidității și a vântului fierbinte, se resimt, de fapt, peste 50 de grade Celsius.

Continuare ...

     Problema migraţiei românilor în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit a fost subiect de dezbatere în Parlament European. Europarlamentarul Cătălin Ivan, în colaborare cu Rombel şi Consiliul românilor de Pretutindeni au fost gazda unui astfel de eveniment în care s-a discutat despre posibile soluţiilor pentru aducerea românilor înapoi în ţară, dar şi sprijinirea lor în comunităţile în care s-au integrat.

Continuare ...

Economica.net

            Cum UE este un mariaj din interes, Marea Britanie nu va fi lăsată să plece fără să dea  ceva în schimbul libertăţii. Negocierile vor fi cu atât mai dificile cu cât Brexitul va afecta fiecare domeniu de politică al blocului comunitar, iar cele 27 de state rămase în Uniune, pe lângă priorităţile comune au interese individuale de apărat în acest divorţ.

Continuare ...
Pagina 1 din 2