25
Joi, Apr

Foto: BrasovTv

Nicio Categorie

Olimpia CSU Brașov a reușit un sezon de excepție, cel mai bun din istoria acestei echipe. Fetele pregătite de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic au luat argintul în Cupa României, după o finală pierdută dramatic și au cucerit medaliile de bronz în Liga Națională de baschet feminin. „Olimpicele” au fost felicitate de către președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, pentru performanțele din acest an competițional.

Mai marii de la Consiliul Județan Brașov, forul care asigură în mare parte bugetul echipei de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov, le-au felicitat pe baschetbalistele de sub Tâmpa pentru un sezon fabulos. Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, le-a oferit „olimpicelor” câte un buchet de flori și le-a asigurat de susținerea forului pe care îl conduce și în sezonul viitor.

 

 

„A fost un an deosebit pentru echipa noastră, care ne bucură pe toţi. Am urmărit mai multe meciuri ale fetelor, am şi pierdut unele, voi face tot posibilul ca pe viitor să fiu cât mai mult alături de această echipă. Îmi doresc ca administraţia judeţeană să fie cât mai aproape de sport şi voi face tot ce pot, din poziţia mea, pentru acest lucru. Nu este uşor pentru administraţia publică să vină în sprijinul sportului, nu este gândită o formă care să nu dea emoţii, fără interpretări, din punct de vedere legislativ. Sper ca odată cu apariţia unei Legi a Sportului să fie reglementat clar rolul autorutăţilor publice, iar noi să ne implicăm cât mai mult. Vom încerca să asigurăm un buget mai mare pentru această echipă în sezonul viitor”, a spus Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

ȘI „olimpicele” au avut un cadou pentru președintele Consiliului Județean, care a primit din partea baschetbalistelor un tricou de joc cu semnăturile tuturor jucătoarelor și antrenorilor clubului.

„Prezenţa domnului Veştea la meciurile noastre a contribuit la evoluţia echipei şi nu spun lucrul acesta de complezenţă. Faţă de alţi ani, am simţit apropierea autorităţilor. Am avut o ediţie foarte bună de campionat, fetele s-au autodepăşit şi sperăm să continuăm acest drum”, a declarat tehnicianul formației brașovene, Dan Calancea. 

Baschetbalistele de sub Tâmpa au primit ultimul salariu și bonusurile de perfomanță pentru sezonul recent încheiat, astfel că pot pleca liniștite în vacanță. Oficialii clubului brașovean fac eforturi pentru a păstra o mare parte din jucătoarele care au cucerit două medalii în acest an competițional și pentru sezonul viitor.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: