20
Sâm, Apr

Nicio Categorie

Vremea devine deosebit de rece pentru această perioadă. Dacă marți temperaturile maxime vor ajunge chiar și la 17 grade Celsius, miercuri acestea se vor situa între 4 și 15 grade. 

VREMEA MARȚI

Marti, deşi valorile termice diurne vor marca o creştere faţa de luni în cea mai mare parte a ţarii, ele vor fi inca sub mediile climatologice specifice datei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9-10 grade pe litoral şi 16-17 grade in Oltenia si in Transilvania. Cerul va fi temporar noros şi va ploua, mai ales catre seara, pe arii relativ extinse în regiunile vestice şi sudice, local în nord-vest şi centru şi izolat în rest. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificari temporare în regiunile estice si sud-estice. Dimineata, izolat, se va semnala bruma în regiunile vestice, nordice şi centrale. 

 

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea se va raci faţa de marti şi va deveni astfel deosebit de rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor avea valori de la 4 grade în estul Transilvaniei, pâna în jurul a 15 grade în Lunca Dunarii.

Cerul va avea înnorari şi va ploua pe arii relativ extinse iar la munte vor predomina ninsorile. Condiţii pentru ninsori şi lapoviţa vor fi, mai ales spre seara şi în Maramureş, Transilvania, Moldova, precum şi în zonele deluroase din rest. Local, cantitaţile de apa pot fi însemnate. Vântul va prezenta intensificari temporare, în majoritatea regiunilor, in special în sud şi sud-est, iar pe crestele montane, va sufla tare. Dimineta va fi bruma în depresiuni, în nord-est şi pe arii restrânse în rest.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: