29
Vin, Mar

Foto: brasovtv.com

Cultura

Aveți între 15 și 17 ani, dar nu v-ați făcut planuri pentru vacanță? Doriți să aflați multe dintre poveștile neștiute ale Bisericii Negre?

Asta este șansa voastră. Reprezentanții celui mai cunoscut edificiu din Brașov caută 30 de ghizi voluntari. Selecția se va face până la finalul acestei săptămâni. Zeci de mii de turiști vizitează Biserica Neagră mai ales pe timpul verii. Cei mai mulți vizitatori sunt extrem de curioși. De aceea este nevoie de cât mai mulți ghizi voluntari.

Voluntarii vor fi pregătiți de experți în domeniu și vor afla totul despre istoria edificiului. Vor lua parte la cursuri despre artă, religie și istorie. Cursurile vor avea loc în perioada martie – iunie.  În 2017, Biserica Neagră a fost vizitată de aproape 300.000 de turiști. 

Cei care doresc să devină ghizi voluntari trebuie să trimită o scrisoare de intenție pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până pe 25 februarie. Informații puteți solicita și la numărul de telefon 0722.325.614.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: