28
Joi, Mar

Brasov TV

Cultura

Seară de teatru românesc la Festivalul Internațional de Dramaturgie. Brașovenii au avut ocazia să urmărească, în afara spectacolului, piesa „ Prins în plasă ”, pusă în scenă de actorii Teatrului „ Sică Alexandrescu ”.  Comedia a reușit să atragă sute de spectatori.

Piesa de joi seară s-a jucat în afara Festivalului Internațional de Dramaturgie contemporană. Actorii Teatrului Sică Alexandrescu ay pus în scenă spectacolul „ Prins în plasă ”. Ca în fiecare zi a festivalului, sala Teatrul Dramatic a fost neîncăpătoare.

 

Sâmbătă, în concursul Festivalului Internațional de Dramaturgie va intra și mult așteptata trupă din Lyon. Actorii francezi vor pune în scenă spectacolul „Tableau d’ une execution”. Acțiunea este plasată în Veneția, în perioada Renașterii. Un decor de o frumusețe incredibilă, o distribuție de excepție și o viziune regizorală pe măsură, sunt premizele unei experiențe unice pentru spectatorii Festivalului Internațional de Dramaturgie Contemporană. Brașov Spectacolul este tradus în limba română. Biletele sunt disponibile atât la casieria teatrului cât și online, la adresa www.biletebrasov.ro. Duminică, în ultima zi a festivalului, reprezentanții Teatrului Dramatic au pregătit și alte surprize vizitatorilor. De la ora 11:00, în foaierul instituției va avea loc dezbaterea Teatrul Încotro? Un alt moment important al evenimentului îl constituie lansarea volumul de eseuri “Impotriva uitarii” care aparține regizorului și scenaristului Alexa Visarion.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: