28
Joi, Mar

Cultura

În urma analizării dosarelor, 25 de proiecte culturale din totalul de 26 depuse în cadrul celei de-a doua sesiuni de finanţare de la bugetul local au fost declarate eligibile. Astfel, conform listei publicate pe site-ul Primăriei Braşov, doar unul dintre proiecte a fost declarat neeligibil.

25 de proiecte vor fi punctate, iar cele care vor obţine peste 70 de puncte vor obţine finanţarea. La sfârşitul acestei luni vor fi anunţate proiectele câştigătoare.
Suma alocată de Municipalitate pentru a doua sesiune este de 625.610,68 lei, reprezentând diferența rămasă din totalul de 2 milioane de lei alocate la bugetul local pentru cofinanțarea proiectelor culturale din 2017 (1.374.389,32 lei au fost atribuiți în prima etapă).

Valoarea minimă a cofinanțării acordate de la bugetul local pentru un proiect este de 20.000 de lei, iar valoarea maximă - de 100.000 de lei. De asemenea, cota maximă ce poate fi obținută de la bugetul local este de maxim 80% din bugetul total al proiectului, solicitanții având obligația să asigure contribuția de 20%.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: