02
Sâm, Mar

Cultura

       Pe 12 aprilie, Cuibul Artiştilor, companie de teatru independent formată din tineri actori, studenţi şi absolvenţi ai UNATC, ajunge şi la Braşov, la Centrul Cultural Reduta, cu spectacolul „O zi de vară”. Braşovenii vor putea să participe la spectacol începând cu ora 19.00.

       Prin acest spectacol oferit iubitorilor de teatru din 10 oraşe din ţară, Cuibul Artiştilor propune susţinerea nou născuţilor de la maternitatea din Câmpina, întrucât intrarea la teatru este liberă, iar braşovenii vor putea să-şi arate aprecierea printr-o donaţie individuală, chiar în ziua spectacolului.

Cu ajutorul donaţiilor strânse, Cuibul Artiştilor îşi propune să echipeze maternitatea din Câmpina cu aparatură de specialitate. Prin activitatea lor, actorii îşi doresc să ofere publicului tânăr o experienţă unică şi irepetabilă într-o atmosferă prietenoasă şi relaxantă.

 

#cuinimalateatru este îndemnul pe care Cuibul Artiştilor îl transmite iubitorilor de teatru.

 

„De doi ani, Cuibul Artiştilor oferă o interacţiune naturală, spontană cu publicul şi la final un moment de reflectare caldă, care se păstrează în timp şi te face să revii. Prin fiecare spectacol ne dorim să transmitem celor din sală o experienţă unică şi irepetabilă, care să le trezească iubirea pentru teatru. Scopul turneului este să aducă emoţia din Cuib în 10 oraşe din România, emoţie pe care să reuşim să o transpunem în sprijin pentru copiii nou născuţi de la maternitatea din Câmpina”, a declarat

Victor Tapeanu, Actor & Fondator Cuibul Artiştilor


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: