16
Mar, Apr

Cultura

     Mai sunt doar câteva zile până când se va deschide salonul de Carte Bookfest de la Brașov. Mii de cărți, zeci de proiecții gratuite de filme dar și multe alte surprize, de toate acestea vor avea parte brașovenii care vor participa la cea de a doua  ediție a salonului de carte. Timp de 4 zile, Brașovul se va transforma într-un adevărat centru cultural.

     O mulțime de surprize plăcute îi așteaptă pe vizitatorii celei de a doua ediții a Salonului de Carte Bookfest Brașov, care va avea loc săptămâna viitoare, de pe 1 pe 4 decembrie, la Aula Universității Transilvania. ,, În primul rând publicul brașovean este invitat, acesta este cel mai important dintre invitații pe care îi avem la Bookfest. Evident îi oferim suficiente motive vizitatorului brașovean să ajungă la Bookfest. La eveniment aveți ocazia să vă întâlniți cu cele mai bune cărți dar și cu cei mai relevanți autori. ,, a declarat Mihai Mitrică, director executiv Bookfest 2016

     Ultimul eveniment culturale de amploare al anului, propune o sărbătoare completă a cărții și aduce la Brașov peste 10 mii de volume, inclusiv noutățile relevante ale sezonului. Vor avea loc și întâlniri cu autori români și internaționali îndrăgiți, precum și proiecții gratuite de film. ,, Facultatea de Litere are un program de lansări, concentrat mai ales în ziua de sâmbătă, care este apogeul târgului. De altfel ca în cazul oricărui târg de carte, fluxul cel mai mare de vizitatori este sâmbăta. Vom  avea lansarea unor cărți apărute la editura Universității, scrise de scriitori universitari dar si de studentii masteranzi. ,, a declarat Conf. univ. dr. Adrian LĂCĂTUŞ, decan Facultatea de Litere Brașov. Accesul publicului va fi gratuit la toate evenimentele din cadrul Bookfest.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: