25
Sâm, Mai

www.casadex.ro

Monden

    Pentru că renovarea bucătăriei, că de altfel a oricărui alt spațiu din casă, este un proces prea puțin plăcut, e bine să te asiguri că nu vei greși în decursul amenajării ei. În acest fel te vei bucură vreme îndelungată de un spațiu confortabil, frumos și practic și, nu în ultimul rând, vei face și o economie pe termen lung.

 1. Finisaje nepotrivite pentru pereți

Înainte de a alege mobilă și micile accesorii decorative pentru bucătărie trebuie să te decizi asupra finisajelor cu care vei îmbrăca pereții și pardoseală. Din păcate, orbiți de frumusețea unor materiale, suntem adesea tentați să le utilizăm în amenajarea bucătăriei, chiar dacă informațiile de pe ambalaj specifică foarte clar că nu este indicat să le folosim în finisarea acestei încăperi. Dintre materialele decorative destinate finisării pereților pe care e bine să le eviți în amenajarea bucătăriei voi aminti tapetul. Și totuși, acesta poate fi utilizat doar în decorul zonelor situate la distanță de plită/aragaz, chiuvetă și blatul de lucru în general.

 2. Pardoseală cu probleme

Da, te poți alege cu o pardoseală problematică dacă vei alege să o plachezi cu un material greu de curățat și care nu rezistă unui trafic intens așa cum este cel din bucătărie. Vei greși dacă te vei zgârci și în locul unei greșii de calitate vei alege una ieftină a cărei smalț se va ciobi cu ușurință atunci când vei scăpa pe jos un pahar. 

 CITEȘTE MAI MULT LA casadex.ro

BrasovTV pe Facebook! LIKE si știrile vin la TINE!  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: