26
Mar, Sep

BrasovTV.com

Monden

     Averea lui Corneliu Vadim Tudor din Bran este pe cale să fie pierdută. Pământul și cele două case ridicate prin munca lui și a surorii lui, Magdalena vor fi scoase la vânzare.

Maria Magdalena Dumitru are 75 de ani . Este sora lui Corneliu Vadim Tudor . Locuiește in Bran de 17 ani, aici unde tribunul a cumpărat pământ și a ridicat două case: una pentru el și familia lui și o altă casă pentru sora lui , Magdalena Dumitru. Zilele aceastea femeia a aflat că va pierde totul: casa în care Vadim își petrecea vacanțele dar și casa ei pentru care a muncit ani de zile. Samson Lidia, o alta soră mai mică de-a lor s-a hotărât să scoată totul la vânzare.

„Casa asta este luată pe numele ei , căci fratele meu  (nr. Vadim Tudor)avea imunitatea luată. avea procese și ea fiind directoare la ziar , i-a zis ia-o pe numele tău că tu nu ai copii, nu ai nimic și o rezolvăm cumva. Și ea acum, după moartea lui s-a ridicat că vrea să vândă. asta este iubirea de bani la sfârșitul vremurilor", a declarat Maria Magdalena Dumitru - sora lui Corneliu Vadim Tudor

     Până acum niciun expert nu a evaluat casa familiei Vadim, însă obiectele de artă din interior și istoria casei ridică prețul proprietății. Magda, așa cum îi spunea Vadim Tudor se gândește cu groază la ziua când va trebui să părăsească locuința. spune că îi va fi greu să se despartă de casa și locurile in care a trăit alături de fratele ei . "Ce o să faceți? O să facă Domnul dreptate . Eu mă așez înaintea lui Dumnezeu și Dumnezeu va lucra. În ce stadiu este procesul acuma?Nu este proces. Ea mi-a zis să eliberez locuința și a anunțat la Zărnești să vină executorul. Nu a venit încă. O să vorbesc cu el și o să fixeze o dată", a mai declarat Maria Magdalena Dumitru

Singura alinare pe care o mai are după moartea tribunului sunt câinii pe care Corneliu Vadim i-a adunat de pe stradă și i-a îngrijit. Are un venit de 1.200 de lei, pensia și spune că lunar primește de la soția lui Vadim bani pentru a putea să plătească întreținerea caselor . Femeia nu se plânge . Nici măcar vecinii nu știu că proprietatea din Bran va fi vândută. Încearcă să trăiască de pe o zi pe alta cu speranța că Dumnezeu va face dreptate într-o bună zi .


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: