01
Joi, Iun

Monden

    Dacă nu ai reuşit să-ţi faci lista cu dorinţe şi planuri de Anul Nou, acum ai şansa să o realizezi, pentru că Luna Nouă în Berbec din 28 martie, ora 5:57, vine cu multă forţă de la planeta Marte. Singurul răspuns al Universului în această perioadă este: DA. Nu mai ai nicio scuză să nu faci ce ţi-ai propus şi să treci la acţiune.

Berbec

Începi săptămâna în forţă, cu multă energie şi cu putere imensă. Îţi propui să muţi munţii din loc, să fii productiv cât pentru zece şi te arunci către primul lucru care ţi se pare relevant. Ai grijă la dozarea energiei şi la alegerea recompensei. Acum ai tendinţa să iei recompensa imediată, să te grăbeşti şi să-ţi iroseşti energia. Fă un pas înapoi şi relaxează-te puţin.

Gemeni

În viaţa ta, sunt situaţii pe care vrei să le laşi deoparte deocamdată, să te ocupi mai târziu de ele. Însă acum nu este în avantajul tău să te refugiezi într-o fantezie, chiar dacă aceste contexte de care fugi sunt mai problematice. Luna Nouă în Berbec te invită să te apropii de visurile tale şi să le conturezi. Dă-le o formă în mintea ta şi fă-ţi un plan pentru a le realiza. Investeşte inteligent în viitorul tău şi apoi te poţi odihni.

Rac

Începi să realizezi că nu e destul să-ţi doreşti, ci trebuie să treci la acţiune ca să-ţi vezi visurile împlinite. Din fericire pentru tine, Luna Nouă îţi dă ambiţie şi sens, motivându-te să treci la treabă. Ai încredere în viitor, pentru că limita numai tu ţi-o pui!

Fecioară

Deşi este mai uşor să fii selectivă şi să te ocupi de chestiunile care nu îţi plac sau tind să fie prea complicate, acum ai şansa să pui lucrurile pe un făgaş normal, alegând un mod mai sănătos de a interacţiona. Luna Nouă în Berbec îţi scoate la lumină situaţiile intime de care trebuie să ai grijă. E posibil să simţi disconfort atunci când atingi subiecte sensibile, dar toată lumea va ieşi în câştig de pe urma deciziei de a înţelege complexitatea unei situaţii.

continuarea pe divahair.ro

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: