29
Vin, Mar

Foto: Corona Brașov

Sport

Antrenorul Ion Crăciun va va prelua echipa de handbal Corona Braşov din sezonul 2018-2019.

Antrenorul Ion Crăciun va prelua echipa de handbal Corona Braşov din această vară, el urmând să fie antrenorul principal al formaţiei braşovene. Tehnicianul a acceptat să vină la Braşov deşi a avut mai multe oferte din Liga Naţională şi spune că principalul lui obiectiv este să reuşească să formeze o echipă în adevăratul sens al cuvântului, la Corona.

Un lucru este clar, handbalul nu m-a lăsat să stau prea mult timp deoparte. Vin cu sufletul deschis la Braşov şi principalul lucru pe care mi-l doresc este să reuşesc să formez o echipă care să funcţioneze ca o familie, în care jucătoarele să lupte una pentru cealaltă şi să se bucure una pentru cealaltă. Am urmărit ce s-a întâmplat la Braşov şi îmi doresc să schimb lucrurile din acest punct de vedere. Consider că în clipa în care vom funcţiona ca o adevărată echipă, vor veni şi rezultatele pe care ni le dorim cu toţii. De asemenea, un alt aspect care a contat foarte mult în decizia mea, a fost publicul pe care Braşovul îl are şi care chiar merită să vadă în teren o echipă care dă totul. Braşovul are trecut în handbal, şi nu orice trecut ci unul cu performanţe notabile, astfel că trebuie să facem totul pentru a readuce aceste performanţe la Braşov”, a declarat Ion Crăciun.

Tehnicianul braşovean va fi prezentat după finalul campionatului, atunci când îşi va anunţa şi antrenorul secund cu care va colabora. Ion Crăciun s-a înţeles cu Corona Braşov pentru un an cu posibilitate de prelungire pentru încă unul. „Nici nu cred că are importanţă atât de mare perioada, să dea Dumnezeu să avem noi rezultate şi să rămân mai mulţi ani la Braşov. Însă...trebuie să luăm totul pas cu pas. Cel mai important pentru mine este că, deşi mi-a fost greu să mă rup de casă, sunt dispus să fac şi din Braşov a doua casă”, a punctat tehnicianul. Ion Crăciun a fost ultima dată antrenor al lotului naţional de tineret.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: