25
Sâm, Mai

Foto: Zoltán Tamási

Sport

Echipa de hochei pe gheață Corona Wolves Brașov a plecat în Ungaria unde va disputa patru jocuri importante în Liga Mol. „Lupii” vor începe mini-turneul din țara vecină cu meciul de astăzi contra celor de la MAC Budapesta.

După cele trei meciuri disputate pe teren propriu și în care au învins de două ori Dunărea Galați și au pierdut jocul cu campioana en-titre din Liga Mol, Miskolc, Klempa și compania ocupă poziția a patra a clasamentului cu 16 puncte. În această seară, elevii lui Martin Lacroix vor evolua pe terenul celor de la MAC Budapesta, echipă ce ocupă prima poziție în clasament și care a strâns 23 de puncte din opt jocuri, fiind neînvinsă până acum.

„Va fi o deplasare destul de lunga, patru meciuri in cinci zile si, bineinteles ca ne dorim sa venim acasa cu cat mai multe puncte adunate. Jucam cu patru echipe bune, Mac, Fehervar, Debrecen si Miskolc. Vor fi meciuri foarte dificile, cu rezultate stranse dar trebuie sa fim pregatiti, sa jucam, in continuare, simplu dar eficient si sa strangem cat mai multe puncte. Consider ca, in acest moment, Mac este cea mai buna echipa a Ligii Mol, si, prin urmare, cu siguranta vom avea un meci dificil. In aceasta deplasare, vor veni cu noi si jucatorii care au suferit accidentari, respectiv, Biro Gergo si Peter Zsolt, dar si Levente Zsok, care insa nu va putea juca in primul meci cu Mac”, a spus tehnicianul „lupilor” Martin Lacroix.

După meciul de vineri cu MAC, „lupii” vor juca sâmbătă contra celor de la Fehervar Titanok, luni vor da piept cu Debrecen, iar marți vor evolua în compania celor de la Miskolc. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: