22
Vin, Sep

Sport

Olimpia CSU Brașov Vampires a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin. „Olimpicele” au trecut în prima etapă de CSM Satu Mare, iar acum vor să câștige și jocul din deplasare cu Sirius Târgu Mureș.

„După prima etapă se confirmă faptul că va fi un sezon foarte echilibrat. Nu există o favorită certă în meciurile din acest campionat, exceptând formațiile din Cluj și Sf. Gheorghe care sunt mult peste celelalte formații din campionat. Cu Tg. Mureș am pierdut într-o partidă amicală înainte de startul campionatului. Au patru jucătoare valoroase din SUA și sunt convins că vom avea parte de un meci dificil. Sunt sigur că fetele vor face totul pentru a câștiga și acest joc și pentru a acumula puncte importante în clasament”, a declarat tehnicianul fetelor de la Olimpia CSU Brașov Vampires, Dan Calancea.

„Trebuie să tratăm serios orice meci. Vom lupta pentru victorie și la Tg. Mureș. Se poate spune că este un duel puțin mai accesibil decât cel cu Satu Mare, dar trebuie să dăm totul pentru a ne impune”, a spus și Dora Ardelean.

Pesovic și compania au jucat la începutul perioadei de pregătire, un meci de verificare în compania echipei din Târgu Mureș, pierdut de baschetbalistele de sub Tâmpa. Cu toate astea, Olimpia CSU Vampires  Brașov este favorită să cucerească toate punctele puse în joc. Partida dintre BC Sirius Târgu Mureș și Olimpia CSU Vampires Brașov, ce contează pentru etapa a doua a Ligii Naționale, se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 18.00.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: