26
Dum, Mai

Sport

După două victorii categorice contra celor de la Dunărea Galați, hocheiștii de la Corona Wolves Brașov au dat piept cu campioana en-titre a Ligii Mol, Miskolc. Cele două formații au oferit un spectacol extraordinar pe gheața patinoarului olimpic din Brașov. Din păcate pentru fanii brașoveni, câștig de cauză au avut maghiarii care s-au impus cu scorul 1-0 (1-0, 0-0, 0-0).

Miskolc a deschis scorul repede prin Andrew Johnston, după doar opt minute scurse de la debutul partidei. Brașovenii nu au acuzat șocul, s-au aruncat în atac și au dominat partida. Portarul „urșilor”, Atilla Adorjan a făcut un meci perfect și a blocat toate șuturile „lupilor”, care astfel au fost nevoiți să se recunoască învinși.

„Am știut că vom avea un meci dificil la Brașov. Corona este o echipă excelentă și foarte puternică, mai ales pe teren propriu. Mă bucur că am reușit să jucăm un meci compact și disciplinat. Portarul nostru a fost excepțional, de fapt amândoi portarii trebuie felicitați. A fost, cu siguranță, cel mai dificil meci al nostru din România dar suntem bucuroși că din această deplasare am obținut maximul de puncte”, a declarat antrenorul celor de Miskolc, Bradley Douglas.

„În primul rând trebuie să felicit echipa adversă. Cei de la Miskolc au meritat victoria, pentru că au avut un moment de inspirație și au reușit să înscrie primul și singurul gol al meciului. Le-am spus băieților că vom avea un meci foarte strâns. Miskolc e o echipă bine organizată și ne așteptam la un scor strâns. Portarul nostru a făcut un meci foarte bun și îl felicit și pe el dar și toată echipa. A fost un meci între două echipe bune iar fanii noștri au apreciat spectacolul de pe gheață”, a spus și tehnicianul „lupilor”, Martin Lacroix.

În acest moment, Corona Wolves Brașov se află pe poziția a patra a Ligii Mol cu 16 puncte obținute din primele zece meciuri ale sezonului. Pentru „lupi” urmează o deplasare în Ungaria unde vor disputa patru jocuri cu MAC Budapesta, Fehervar Titanok, Debrecen și Miskolc.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: