14
Dum, Apr

Sport

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov au câștigat partida cu Dunărea Galați disputată aseară pe patinoarul olimpic din Brașov.  „Lupii” s-au impus cu scorul de 6-4 (3-1, 2-1, 1-2), într-un meci ce a contat atât pentru Liga Mol cât și pentru întrecerea internă. Brașovenii au făcut un joc bun și s-au impus meritat la capătul unui meci interesant.

Trupa lui Lacroix a deschis repede scorul prin Ian McDonald, care a punctat din pasa lui Tomas Klempa după doar patru minute și jumătate scurse din meciul de aseară. Gălățenii au răspuns imediat și în mai puțin de un minut au restabilit egalitatea prin Levente Lorincz. Până la finalul primei reprize „lupii” au mai marcat de două ori prin Ian McDonald și Levente Zsok, iar Klempa și-a mai trecut în cont alte două pase decisive. În repriza secundă Tomas Devecka a redus din nou din handicap, dar băieții lui Lacroix s-au dus la trei goluri diferență după punctele semnate de Ian McDonald și Tomas Klempa. Astfel înaintea ultimelor 20 de minute de joc, Corona Wolves Brașov conducea Dunărea Galați cu scorul de 5-2. Startul ultimei treimi a fost unul de excepție pentru gălățeni care au reușit să marcheze repede, de două ori, prin Levente Lorincz și Robert Krajci și astfel finalul de meci a devenit unul extrem de interesant. S-a jucat de la o poartă la alta, iar cu mai puțin de un minut rămas din timpul regulamentar de joc, Roberto Gliga a înscris pentru Corona care s-a impus meritat cu scorul de 6-4. Din păcate, jucătorul Coronei Wolves Brașov, Tivadar Petres, a părăsit terenul accidentat și încă nu se știe cît de gravă este accidentarea sa.

„Am câștigat șase puncte în această seară, trei în Liga Mol și trei în Campionatul Național. Meciul din această seară a avut de toate, dar nu a fost unul din cele mai bune meciuri jucate de noi până acum. În atac am jucat bine, am reușit să marcăm șase goluri și pentru asta sunt fericit. Ceea ce nu mi-a plăcut este modul în care ne-am relaxat și le-am permis adversarilor să revină de la 5-2 la 5-4. Apoi am început să ne panicăm și să nu mai reușim să legăm pasele. Cred că trebuie să fim mult mai atenți pe gheață și asta vom încerca să remediem pentru meciul următor”, a spus la finalul jocului, tehnicianul brașovenilor, canadianul Martin Lacroix.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: