14
Dum, Apr

Foto: Zoltán Tamási

Sport

Corona Wolves Brașov va juca în acest weekend trei meciuri în trei zile. Trupa lui Lacroix va întâlni vineri și sâmbătă Dunărea Galați, iar duminică va evolua în compania celor de la Miskolc. Toate cele trei jocuri vor avea loc pe patinoarul olimpic din Brașov.

„Lupii” vin după victoria entuziasmantă din meciul cu Ujpest și vor să câștige cât mai mult puncte din aceste trei jocuri.

„Ne așteaptă un weekend plin de hochei la Brașov. Vom întâlni Dunărea Galați în primele două meciuri. Este foarte important să câștigăm aceste două jocuri. Practic aceste meciuri sunt de șase puncte pentru că ele contează atât pentru Liga Mol cât și pentru campionatul intern. Am jucat împotriva celor de la Galați înainte de începerea campionatului, dar acela a fost un joc amical. În această fază a sezonului este foarte important ceea ce facem noi. Nu trebuie să ne intereseze adversarul. Dacă noi ne vom face jocul nostru atunci punctele vor rămâne sub Tâmpa”, a declarat tehnicianul „lupilor” Martin Lacroix.

Tehnicianul hocheiștilor brașoveni a rămas impresionat de fanii „lupilor”.

„Am găsit la Brașov un public minunat. Fanii de aici sunt foarte buni cunoscători de hochei și își încurajează echipa favorită de la început până la final, indiferent de scorul de pe tabelă. La ultimul meci, hocheiștii pe care îi pregătesc  au fost aplaudați în picioare. Noi vrem să le oferim acestor fani minunați un spectacol de mare clasă la fiecare meci. Îmi doresc ca în acest weekend spectatorii să plece acasă fericiți”, a declarat antrenorul hocheiștilor de la Corona Wolves Brașov.

Corona Wolves Brașov va juca vineri și sâmbătă contra formației Dunărea Galați iar duminică va da piept cu maghiarii de la Miskolc. Toate cele trei jocuri vor avea loc pe patinoarul olimpic din Brașov cu începere de la ora 18.30.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: