29
Vin, Mar

Sport

Viitorul gimnasticii artistice se construiește la Brașov. Clubul Sportiv Transilvania Brașov își dorește să facă performanță la toate secțiile și vrea să devină principalul furnizor de talente pentru echipa națională de gimnastică artistică a României.

O fostă medaliată la Jocurile Olimpice de la Londra va antrena viitoarele gimnaste ale Brașovului. Diana Chelaru se alătură echipei de antrenoare a clubului din care mai fac parte două foste campioane Antonia Cătălina Diță și Andreea Acatrinei.

Diana Chelaru s-a născut la 15 august 1993 la Onești și a fost componentă de bază a echipei naționale de gimnastică a României. Cea mai importantă medalie a Dianei a fost obținută la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 unde a cucerit alături de echipa României, medalia de bronz. Ea are în palmares și o medalie de argint la sol la Campionatul Mondial de la Rotterdam din Olanda din 2010. Diana Chelaru are și trei medalii la Campionatele Europene, un argint la sol în 2011 la Berlin, și două medalii de bronz în 2010 la Birmingham, una la sol și una cu echipa României.

În Cupa Mondială, noua antrenoare a clubului sportiv Transilvania Brașov a cucerit o medalie de aur la sol în 2012 la Cottbus în Germania, o medalie de argint la sărituri în 2010 la Ghent în Belgia și argint la sol și bronz la sărituri, în 2011 la Paris în Franța.

 „Suntem extrem de încântați că am reușit să ne întărim echipa de antrenori de la secția de gimnastică artistică. Avem acum trei antrenoare de excepție care cu siguranță vor face ca micuțele gimnaste ale clubului nostru să progreseze și să ajungă la marea performanță. Diana este o fostă mare campioană, știe ce înseamnă performanța, știe ce sacrificii trebuie făcute pentru a ajunge la o medalie olimpică și este extrem de dornică să împărtășească din experiența pe care a acumulat-o. Sunt convins că va avea rezultate foarte bune și cred că Transilvania Brașov va fi un centru extrem de important pentru gimnastica artistică feminină din România”, a declarat directorul clubului sportiv Transilvania Brașov, Marius Fetti. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: