01
Mie, Feb

Sursa Foto: www.cugetliber.ro

Sport

Fosta jucătoare a naționalei României, Mihaela Tivadar, a semnat un contract pe un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă unul, cu formația Corona Brașov. Tivadar care a mai evoluat pentru trupa de sub Tâmpa în perioada 2004-2006, este încântată de faptul că a semnat cu gruparea condusă de Mariana Tîrcă și Dumitru Berbece. 

„Chiar vorbeam cu cineva și spuneam că singurul tricou pe care nu-l mai am este cel de la Brașov, așa că acum am venit să-l iau. Mă bucur foarte mult că mă întorc aici unde m-am simțit foarte bine și unde am avut rezultate foarte bune. Aici am fost apreciată și de cîte ori m-am întors au fost oameni care m-au abordat și care m-au felicitat și mi-au urat succes. Sunt convinsă că putem face lucruri frumoase aici și că vom avea rezultate foarte bune. Cred că proiectul de la Corona, în care jucătoarele tinere au șansa de a se afirma și au ocazia de a prinde minute bune în Liga Națională, este unul sănătos și sunt convinsă că așa ar trebui să facă și celelalte echipe din campionat”, a declarat Mihaela Tivadar.

Noul inter al Brașovului și-a început cariera la Cluj iar apoi a jucat la Rulmentul Brașov, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Elda Prestigio, HCM Roman,  Universitatea Jolidon Cluj, SCM Craiova, CSM București și CSM Ploiești. Tivadar care va purta numărul 11 la Corona, a jucat 102 meciuri la echipa națională, alături de care a cucerit argintul la Campionatul Mondial din Rusia din 2005 și bronzul la Campionatul European din Danemarca și Norvegia din 2010. Oficialii formației de sub Tâmpa negociază în aceste zile și cu un pivot.    


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: