27
Lun, Mai

Foto: Zoltán Tamási

Sport

Corona Wolves Brașov va avea parte de un nou meci de foc  în Liga Mol. Vineri seara de la ora 18.30, la patinoarul din parcul Tractorul „lupii” primesc vizita formației Ferencvaros Budapesta.

„Haita” de sub Tâmpa a câștigat săptămâna trecută, după prelungiri, contra trupei conduse de suedezul Greg Lindqvist, la Budapesta. Brașovenii sunt conștienți că îi așteaptă un meci greu dar vor să câștige toate cele trei puncte puse în joc.

„Ne așteaptă un meci dificil, cu una dintre echipele bune ale Ligii Mol. Este adevărat că am câștigat săptămâna trecută la Budapesta, dar ei au demonstrat și atunci că au calitate. Noi jucăm în fața propriilor suporteri, sper să avem parte de un patinoar arhiplin și trebuie să facem totul pentru a câștiga cele trei puncte. Atmosfera la echipă este excelentă, băieții se pregătesc foarte bine și sper să câștigăm vineri seara ”, a spus tehnicianul „lupilor” Martin Lacroix.

„Va fi un meci foarte greu. Ferencvaros este o echipă foarte bună care ne-a pus probleme și săptămâna trecută la Budapesta. Sunt pregătiți de un antrenor care ne cunoaște foarte bine bucătăria și care vrea să câștige la Brașov. Aștept fanii la patinoar în număr cât mai mare. Pentru mine a fost o surpriză plăcută ceea ce s-a întâmplat la meciul de marți cu Fehervar Titanok, atunci când a venit foarte multă lume la patinoar. Oricât de liniștiți am fi că jucăm acasă, trebuie să fim foarte atenți pentru că Lidqvist e un antrenor bun, are o echipă foarte bună  iar ambițiile sunt mari. Jucătorii noștri nu sunt la cel mai înalt nivel de pregătire, echipa mai are nevoie de timp pentru a se creea relații de joc, dar jucăm acasă și sper să câștigăm”, a declarat pentru BrasovTv.com, președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilan Cernica.

Pentru antrenorul celor de la Fernecvaros Budapesta, Greg Lindqvist, jocul de vineri seara este unul special. El se întoarce la Brașov, locul în care a fost adulat de fanii Coronei și unde a obținut rezultate foarte bune cu „haita lupilor”.

„Mereu este o plăcere pentru mine să mă întorc la Brașov. Mă bucură ca acest club are anul acesta o echipă competitivă și că a revenit în lupta pnetru trofee. Brașovul are o formație de top trei în Liga Mol și va fi foarte greu vineri seara. Am jucat contra lor săptămâna trecută și ne-au învins la Budapesta dar cred că ne-am ridicat la un nivel foarte bun. Va fi un meci interesant, între două echipe foarte bune, care patinează bine și sunt convins că va ieși un spectacol pe cinste. Brașovul are un mare avantaj pentru că am auzit că fanii s-au întors în patinoar și Corona are cei mai frumoși suporteri din Liga Mol”, a spus în exclusivitate pentru BrasovTv.com, suedezul Greg Lindqvist.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: