26
Lun, Feb

Sport

Într-o săptămână se decide soarta clubului FC Brașov. Judecătorul sindic a rămas în pronunțare, urmând ca miercuri să se decidă soarta stegarilor. La termenul ce a avut astăzi loc Tribunalul Brașov, administratorul judiciar al clubului brașovean a cerut aprobarea efectuării unui nou plan de reorganizare.

Majoritatea fotbaliștilor înscriși la masa credală a fost de acord cu solicitarea conducerii clubului de sub Tâmpa, cu condiția ca și ei să fie să fie incluși, cu sumele pe care le au de primit, în noul plan de reorganizare. Singurii care s-au opus acestei cereri au fost Mugurel Buga și Laszlo Balint.

„M-am opus cererii venite din partea administratorului judiciar pentru că deja s-au tergiversat lucrurile fantastic de mult. Pe mine m-a deranjat foarte mult atitudinea noii conduceri în momentul în care am fost să-mi solicit banii pe care nu i-am primit în perioada în care am fost antrenor la FC Brașov. Dacă ar fi existat disponibilitate din partea actualei conduceri, să mă cheme la o discuție aș fi avut toată deschiderea. Le-am făcut o propunere prin care eu renunțam la suma cu care sunt înscris la masa credală dacă îmi restituiau cheltuielile curente, pe care îi obligă legea să o facă. Din păcate nu am primit niciun răspuns și de aceea nu am fost de acord cu cererea de astăzi”, a spus Laszlo Balint.

Magistrații au rămas în pronunțare, iar dacă miercuri instanța nu va admite aprobarea efectuării unui nou plan de reorganizare, atunci se va declanșa procedura de faliment a clubului FC Brașov.

Până atunci, stegarii mai un termen în speța în care ANAF a contestat calitatea administratorului judiciar de la FC Brașov, deoarece acesta are aceași calitate și la firma ICIM.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: