02
Sâm, Mar

Sursa Foto: www.ziare.com

Sport

Interul Coronei, Carmen Cartaş va suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi și va lipsi aproximativ trei luni de pe teren. Astfel una dintre cele mai valoroase jucătoare ale Brașovului nu va putea evolua până la începutul anului viitor.

„Din păcate, asta este şi nu avem ce face decât să acceptăm că aşa stau lucrurile. Am prevăzut această situaţie ţinând cont de problemele fetelor cu o uzură mai mare, cu o maturitate mai mare. Ne aşteptam într-un fel să apară şi astfel de probleme. Pentru mine ca antrenor este dificil că nu am reuşit să găsim soluţii care să completeze lotul. Nu putem să mergem doar pe junioare. Încă sunt prea mici dar vom încerca să facem tot ce putem pentru a suplini lipsa oricărei jucătoare", a spus antrenoarea Mariana Tîrcă.

Carmen Cartaș s-a accidentat la meciurile amicale disputate de Corona înainte de startul campionatului. În urma investigaţiilor, echipa medicală a clubului a luat decizia ca handbalista Coronei să facă intervenția chirurgicală, miercuri, la Braşov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: