30
Mar, Mai

Sursa Foto: Facebook/ASC Corona Brasov Official

Sport

După debutul perfect de sezon, Corona Brașov dă primul examen adevărat din acest an competițional. Handbalistele pregătite de Mariana Tîrcă și Dumitru Berbece vor juca miercuri, în deplasare, cu HCM Râmnicu Vâlcea, una dintre echipele bune ale acestui campionat. Hotea și compania sunt însă pe val și vor să facă un rezultat bun și la Vâlcea.

„Ne aşteaptă un joc dificil, pentru că, după cum bine s-a văzut, Vîlcea a avut evoluţii foarte bune în primele două etape. Și-au întărit lotul, au câteva jucătoare autohtone cu valoare foarte mare şi bineînţeles au mai adăugat câteva jucătoare străine care au adus un plus de valoare. Îmi place foarte mult brazilianca de pe pivot şi jucătoare de pe postul de inter drepta care am văzut că este destul de eficientă. Sper să reuşim să ne facem jocul nostru şi să avem o apărare foarte bună, pragmatică și agresivă, ca să putem anihila jocul lor de atac. Este foarte important să alergăm, să ducem contraatacul şi faza a doua, iar pe atac poziţional să găsim soluţiile cele mai bune", a declarat antrenoarea Mariana Tîrcă.

Înaintea jocului de miercuri cele două echipe sunt la egalitate de puncte în clasament. Atât Corona cât și Vâlcea s-au impus în primele două runde. Vâlcencele au câștigat pe teren propriu cu Universitatea Cluj și s-au impus la Deva, acolo unde a câștigat și Corona. În runda precedentă Hotea și compania au dispus de CSU Danubius Galați pe propriul teren. Partida dintre HCM Râmnicu Vîlcea și Corona Brașov se va disputa miercuri de la ora 16.00.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: