19
Vin, Apr

Sursa Foto: Le Courrier Picard

Sport

Corona Wolves Brașov a avut parte de un meci extrem de tare la debutul sezonului 2017-2018. În primul joc al competiției „Napoleon Cup”, trupa condusă de Martin Lacroix și Hunor Strenk a fost învinsă de gazda Amiens cu scorul de 5-0 (3-0, 1-0, 1-0).

Francezii au început tare meciul și au reușit să deschidă scorul prin veteranul finlandez Janne Laakkonen. Până la finalul primei reprize, francezii au mai reușit să marcheze de două ori în poarta campioanei României. Mai întâi fundașul francez Léo Paillie-Guillemain, un hocheist ce a făcut parte din loturile de tienret ale Franței, a dus scorul la 2-0. Amiens a perforat pentru a treia oară poarta brașoveană prin Rudy Matima un atacant de mare perspectivă și care a fost convocat la echipa națională a Franței.

În partea secundă jocul a fost mai echilibrat dar cei care au marcat au fost tot francezii prin canadianul Joey West. În ultimele 20 de minute de joc, Amiens a stabilit scorul final prin reușita lui Tod Perry, canadianul profitând de o superioritate numerică. S-a terminat 5-0 pentru Amiens, dar „lupii” au avut multe de învățat din această confruntare.

În această seară, de la ora 21.00, Corona Wolves Brașov se va duela cu Rouen, campioana Franței din 2016.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: