29
Vin, Mar

Sport

În weekend va avea loc cea de-a doua etapă din liga a patra brașoveană. Cel mai atractiv campionat la acest nivel din istoria acestei competiții programează în runda a doua câteva jocuri interesante.

Echipa suporterilor stegari, AS „SR” Brașov va juca pe Tineretului împotriva formației Chimia Orașul Victoria. Brașovenii au învins în prima rundă cu scorul de 10-0 în deplasarea de la Ghimbav și își doresc un nou succes. Prețul unui bilet la tribuna a doua va fi 5 lei, pentru un loc la tribuna I trebuie să scoateți din buzunar 10 lei iar costul unui tichet la tribuna oficială este de 30 de lei. Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului.

După punctul obținut la Cristian, Colțea 1920 Brașov va juca pe teren propriu împotriva formației ACSM Codlea, echipă care în prima rundă a câștigat cu 3-0 în fața celor de la Carpați Berivoi. Partida se va disputa sâmbătă pe stadionul Carpați iar prețul unui bilet de intrare la acest meci este de 5 lei.

Cea de-a treia reprezentantă a Brașovului, ACS Steagu Roșu Brașov va primi vizita celor de la Inter Cristian.

Lidera clasamentului, formația Precizia Săcele are parte de un meci facil, pe propriul teren contra celor de la Aripile Brașov. Trupa lui Mihai Stere a plecat ca din tun și a învins în prima rundă cu scorul de 11-0. Săcelenii își doresc o nouă victorie la scor pentru a se menține pe prima poziție a clasamentului.

Programul complet al jocurilor din runda a doua a ligii a patra este următorul: Precizia Săcele – Aripile Brașov, AS „SR” Brașov – Chimia Orașul Victoria, Prietenii Rupea – Olimpic Zărnești, Avântul Dumbrăvița – Inter Tărlungeni, ACS Steagu Roșu – Inter Cristian, Colțea 1920 Brașov – ACSM Codlea, Carpați Berivoi – Olimpic Voila și Voința Hurez – Cetate Homorod.  

 

Jocurile sunt programate sâmbătă de la ora 11.00.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: