28
Joi, Mar

Sport

Meci tare la Cupa FunSports la handbal. În competiția junioarelor II s-a disputat un adevărat derby local între CS Transilvania Brașov și Corona. Fetele pregătite de Vasile Curițeanu și Lena Brebeanu s-au impus în fața Coronei cu scorul de 24-17.

Chiar dacă ambele formații au evoluat fără jucătoarele convocate la loturile naționale, meciul a fost unul extrem de intens. Orgoliile și rivalitatea dintre cele două echipe s-au văzut pe parchetul sălii de sport a Școlii Generale numărul 11 din Brașov.

Meciul a fost echilibrat în prima parte, în care cele două formații au mers cap la cap până la scorul de 6-6. Pe finalul primei reprize Transilvania a trecut la conducerea jocului și s-a distanțat pe tabela de marcaj, intrând la odihnă în avantaj de cinci goluri, scor 12-7. Corona a încercat să revină în partea secundă, dar jocul excelent al Georgianei Olaru în faza ofensivă a făcut ca Transilvania să-și păstreze avantajul de pe tabelă și chiar să îl mărească. S-a terminat 24-17 pentru elvele pregătite de Vasile Curițeanu și Lena Brebeanu.

 

Pentru Transilvania au marcat Olaru 13 goluri, Bujor și Vieru câte 4, Marincea 2 și Lupașcu o reușită. De partea cealaltă, pentru Corona, echipă antrenată de Eugen Ciulei, au marcat: Prunaru 5 goluri, Drăgănoiu 4, Ioradchi și Păcurariu câte 2 goluri și M. Roșu, Șeitan și Rusen câte o reușită fiecare.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: